Необходими продукти:
500 гр пилешко месо
1 буркан грах
1 морков
1 глава лук
100 мл доматено пюре
2 с.л. брашно
3 - 4 с.л. олио
сол
черен пипер
чубрица
Начин на приготвяне:
В сгорещено олио задушаваме ситно нарязания лук и настъргания морков.
Като станат готови, добавяме и доматеното пюре и брашното.
Когато всичко се сгъсти, добавяме гореща вода.
Месото сваряваме предварително с малко сол и обезкостяваме по желание (може и с кокал).
Прибавяме месото и граха в тенджерата и оставяме да ври.
Когато е вече готово, овкусяваме със сол на вкус, черен пипер, чубрица.
Приятен апетит!
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
0 коментара:
Публикуване на коментар