Необходими продукти:
За блата:

3 яйца
1 ч.ч. захар
1 каф. ч. олио
1 ч.ч. прясно мляко
1 бакпулвер
2 ч.ч. брашно
1 с.л. какао
Крема е по желание - може да е с 2 пак. пудинг ванилия, нишесте или пък домашен ванилов крем. Аз избрах полуготов крем за торти.
Начин на приготвяне:

Като изстине, се правят широки дупки в блата. Хубаво е, ако имате под ръка от онези уреди за изваждане на семки от ябълки, но аз нямах такъв, затова използвах каквото ми беше под ръка. Винаги трябва да сме креативни ;)
След като имаме вече надупчен блат, правим крем, с който заливаме отгоре. Остатъците от блата се натрошават в/у крема и се оставя да стегне в хладилника за няколко часа.
ехааааа--мноооого интересен !!!!
ОтговорИзтриванеРадвам се, че ви допада :)
ИзтриванеПрекрасен десерт!
ОтговорИзтриванев неделя ще го приготвя, много ми хареса рецептата, благодаря
ОтговорИзтриванеPrelestna vkusotia.
ОтговорИзтриване