Домашна торта с банани



Необходими продукти:

8 яйца
1 1/2 ч.ч. захар
1 бакпулвер
1 ванилия
брашно за гладка смес (около 2 ч.ч.)
 какао за цвят


За крема:

2 пакета пудинг ванилия Dr Oetker 


2 банана 
1 ч.ч. смлени орехи



Начин на приготвяне:

Сместа се разделя на три равни части  и се пече в умерена фурна. 
За крем използвах пудинг Dr Oetker ванилия 2 бр. За него са необходими 1 л. прясно мляко и 7-8 с.л. захар. 
Сварява се и се изчаква малко, за да не е горещ. 
Блатовете сиропирах с компот от праскови (така ми харесва и е по-лекичко) .
Между блатовете сложих и нарязани на парчета банани.
Последният се намазава обилно с крема и се поръсва  със смлени орехи.




2 коментара:

 

Facebook

Google+